Au Moriane

Fine Dining En Neuvice

At the heart of the historic district of Liège, between the river Meuse and the Place du marché, Au Moriane is a heritage-listed house built in 1963 and completely renovated.
Discover a gastronomic restaurant combining modern techniques in French, Asian and Mediterranean cuisines.

Monday & Tuesday : Close

Wednesday : 18h30 > 20h45

Thursday : 12h30 > 13h45 & 18h30 > 20h45

Friday : 12h30 > 13h45 & 18h30 > 20h45

Saturday : 12h30 > 13h45 & 18h30 > 20h45

Sunday : 11h30 > 14h00

Following his first steps at the Héliport, Liège, Sébastien Lambert-Carabin continued his professional journey in London, where he developed and refined his mastery of gastronomic techniques in renowned restaurants including Sketch (Pierre Gagnaire), Trinity (Adam Byatt) and the Delaunay.

After ten years of rich and varied experiences in the British capital, at the term of which he reached the title of Senior Sous-Chef in a team made up of over fifty cooks, he came back to Liège to share his expertise with us. His lifelong dream to open his own place has now become reality, with the opening of the restaurant Au Moriane in February 2020.

Seb and his team are ready to welcome you for a unique culinary experience in a warm and friendly setting where ancient architecture aligns with modernity.

Le restaurant est accessible aux personnes à mobilité réduite et est entièrement climatisé.
Il dispose aussi d’une salle privatisable à l’étage pour vos réunions, fêtes de famille ou autres.
Veuillez nous contacter pour plus de renseignements.

Thon Rouge

19€

Pickles / Oeuf Au Soja / Chou Frisé

Tortellini

15€

Courges / Châtaignes / Sauge

Tartare De Boeuf Epicé

18€

Navet / Racines De Persil

Veuillez nous faire part de toute allérgie ou régime alimentaire spécifique au moment de la commande.

Canard 55°

26€

Céleri / Salsifis / Jus Anisé

Lotte Confite

27€

Coques / Brocoli / Citron / Sauce Miso

Risotto

25€

Champignons Sauvages / Truffe

Veuillez nous faire part de toute allérgie ou régime alimentaire spécifique au moment de la commande.

Gâteau Chocolat

9€

Glace Noisettes / Caramel

Tartes Aux Pommes

9€

Calvados Lacté

Sélection de 3 ou 5 Fromages

3€ / 15€

Veuillez nous faire part de toute allérgie ou régime alimentaire spécifique au moment de la commande.

Lunch

25€

Entrée / Plat / Café ou Thé gourmand

Menu Découvertes

55€

Snacks / Tortellini / Thon / Lotte / Canard / Chocolat / Mignardises

Le Menu Découverte est servi pour l’ensembles des convives jusqu’à 13h30 ou 20h30.

Menu 3 Services (Week-end)

40€

Menu 5 Services (Week-end)

55€

Menu 7 Services (Week-end)

70€

Brunch (Uniquement le dimanche)

Le prix varie en fonction de la carte

Veuillez nous faire part de toute allérgie ou régime alimentaire spécifique au moment de la commande.

En collaboration avec Watch Smell Taste and Having Fun, Gaëtan nous a déniché quelques perles rares, des flacons à découvrir et apprécier à leur juste valeur.

VERMOUTH

La Copa Extra Seco Gonzalez Byass 17%

7€

Espagne

Del Professore Rosso 18%

7€

Italie

SHERRY – XÉRÈS

Apostoles by Gonzalez Byass 20,5%

8,5€

Espagne

ABSINTHE

La Belle Époque 54%

8,5€

Suisse

RHUME BLANC

Savanna Creol 52%

8,5€

Île De La Réunion

SHERRY – XÉRÈS

Matusalem by Gonzalez Byass 20,5%

8,5€

Espagne

WHISK(E)Y – LES 4 GRANDES NATIONS

Nikka Coffey Malt 45%

10€

Japon

Redbreast 12 ans 40%

9€

Irlande

Koval Wheat 55%

9€

USA

Springbank 10 ans 46%

10€

Écosse

RHUM BRUN

Admiral Rodney HMS Royal Oak 40%

10,5€

Sainte-Lucie

La Hechicera Solera 40%

9€

Colombie

HSE VSOP 45%

8,5€

Martinique

GRAPPA

Marolo Amarone Riserva 45%

9€

Italie

LIQUEUR

Yuzushu Masumi 14%

7€

Japon

Umeshu Masumi 14%

7€

Japon

COGNAC

ABK6 VSOP 40%

9€

France

ARMAGNAC

Dupeyron VSOP 40%

8€

France

CALVADOS

Lemorton 10 ans 40%

10€

France

Tous nos apéritifs et spiritueux sont servis en mesures de 3cl.

Contact

En Neuvice, 55
4000 Liège

Phone: +32 (0) 4 358 91 12
E-mail: aumoriane@gmail.com

Follow-us